Alie van den Steenhoven

Even voorstellen...

Ik ben Alie van den Steenhoven, getrouwd met Dick, moeder van 3 dochters (Jayan, Lissi (die helaas in 2009 is overleden) en Thari) en oma van 4 prachtige kleinkinderen, Dylano & Caithlyn (van Jayan) en de tweeling Hidde & Djesse (van Thari).

Al meer dan 30 jaar ben ik werkzaam in de kinderopvang. Ik ben begonnen met weekend/vakantie gezinsopvang van kinderen uit Kindertehuis De Schutse, daarna als hulpleidster op de peuterspeelzaal in Nieuwaal. Ik heb na die tijd mijn diploma’s behaald. Op kinderdagverblijf de Zaltbommelse Kinderboerderij in Delwijnen heb ik mijn ervaringen opgedaan. Toen dat kinderdagverblijf dicht ging, kreeg ik de kans om een nieuwe opvang te starten in Zaltbommel. Hier werden kinderen opgevangen terwijl de moeders naar Nederlandse les gingen. Dit was erg inspirerend om met verschillende culturen te werken.

Inmiddels werk ik alweer zo’n 13 jaar als pedagogisch medewerkster op de Bengelenbak in Brakel. Ik heb verschillende cursussen gevolgd waaronder VVE.

Ik werk hier met veel plezier en hoop jullie peuters nog heel wat jaren te stimuleren in hun ontwikkeling en een leuke tijd te geven op de peuterspeelzaal.