Susanne Klaassen-Krielaart

Even voorstellen...

Ik ben Susanne Klaassen. Ik ben getrouwd met Martijn Klaassen. Samen hebben we op 1 April 2019 ons zoontje ‘Melle’ gekregen. We wonen met veel plezier in Sleeuwijk. Zelf ben ik opgegroeid in Aalst.

Ik heb de opleiding ‘Pedagogisch werker Kinderopvang’ in 2011 behaald en ben begonnen als invalkracht bij de Bengelenbak. Hierna heb ik een vast contract gekregen en heb ik verschillende diploma’s mogen halen bij de Bengelenbak, waaronder de VVE methode ‘Puk en Ko’ en ‘KIJK!’ Ik ben de mentor van de groep ‘De Tommies’. Ik vind het bijzonder dat ik mag meedragen aan de groei en ontwikkeling van de peuters en ze spelenderwijs mag voorbereiden op de basisschool.

 In mijn vrije tijd spreek ik veel af met vriendinnen en familie. Tegelijkertijd ben ik ook een ‘huismus’ en vind ik het heerlijk om thuis te ‘rommelen’ en te spelen met mijn zoontje. Ik hoop nog vele jaren met plezier te blijven werken op de Bengelenbak!